Dania mięsne:

  • Antrykot (1 szt) – 7,50 zł
  • Bigos – 6,00 zł
  • d’Volaille – 9,00 zł
  • Fasolka po bretońsku – 7,00 zł
  • Gołąbek (1 szt) – 6,00 zł
  • Gulasz wieprzowy – 9,00 zł
  • Gulasz wołowy – 10,00 zł
  • Gulasz z indyka – 9,50 zł
  • Gulasz z żołądków – 9,50 zł
  • Kiełbasa smażona (1 szt) – 6,00 zł
  • Mielony (1 szt) – 5,40 zł
  • Pieczeń z indyka (1 szt) – 9,00 zł
  • Pieczeń z karkówki (1 szt) – 9,00 zł
  • Pieczeń z szynki (1 szt) – 9,00 zł
  • Pierś po chińsku – 10,00 zł
  • Pierś w sosie koperkowym 9,50 zł
  • Placek po cygańsku (1 szt) 19,50 zł
    • możliwość serwowania na jednym lub dwóch talerzach
    • w zestawie: 2 surówki do wyboru, 2 sosy do wyboru
  • Pożarski – 5,80 zł
  • Pulpety w sosie (2 szt) – 6,00 zł
  • Ryba po grecku (1 szt) – 5,00 zł
  • Schabowy – 7,50 zł
  • Stek wieprzowy – 5,80 zł
  • Strogonof – 10,00 zł
  • Udko pieczone (1 szt) – 6,00 zł
  • Wątróbka drobiowa – 6,00 zł
  • Żeberka – 9,00 zł

Dania jarskie:

  • Kotlet jajeczny (1 szt) – 4,50 zł

Dania rybne:

  • Filet z dorsza - 10,00 zł
  • Ryba po grecku (1 szt) – 5,00 zł